vacature bestuurslid

Woensdag, 14 november 2018

Wie heeft er interesse in een bestuursfunktie. Lees verder. 13 februari 2019 is de ALV.

Het bestuur van HSV Het Spanjooltje is op zoek naar een collega die het bestuur komt versterken.
Binnen het bestuur worden verschillende groepen vissers vertegenwoordigd ( zeevissers, witvissers, vliegvissers, jeugd ) . Het totaal aantal leden is ongeveer 950 .
Van deze nieuwe collega verwachten wij het volgende:
Dat hij/zij samen met een andere collega de belangen van witvissers, jeugd behartigt.
Dat hij/zij over enige technische kennis van het vissen beschikt, ( hoeft niet persé wedstrijdvisser te zijn) en dit goed kan overbrengen.
Goed in staat is met anderen, en jeugd samen te werken.
Beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal. Dat hij/zij beschikt over kennis van ICT zaken. ( o.a. bijhouden website, wij gebruiken de website voor hengelsportverenigingen van Sportvisserij Nederland )

Verwachte inzet: 5-6 per jaar bestuursvergadering bijwonen. ( 19.30 – 22.00 )
Aanwezig zijn bij wedstrijden jeugdvissen ( ongeveer 6 wedstrijden , vaak begin van de avond )
Een paar keer per jaar bijeenkomst bijwonen ( federatie ZWN, overleg met andere visvereniging)
Dit is veelal s ’avonds.
Voor deze functie zal een VOG gevraagd worden. ( beleid Sportvisserij Nederland )
Wat krijgt u er voor terug ?
Veel voldoening als u anderen met veel plezier hun hobby ziet uitoefenen.
U komt in een gezellige groep van medebestuursleden. We gewend zijn met elkaar mee te denken en niet het gevoel te hebben alleen te staan.
Voor nader informatie kunt u zich richten tot het dagelijks bestuur.