Bootvissen in 2019 ??!!??

Maandag, 29 oktober 2018

In de loop der jaren zijn de vangsten vanaf de kant behoorlijk minder geworden. Daarom willen we onder de leden van Het Spanjooltje eens nagaan of er interesse is voor bootvissen.

Het idee is om enkele keren per jaar een boot af te huren (20 - 30 personen) en daarbij onze leden de kans te geven een plaats aan boord te reserveren. We maken er dan gezamenlijk een leuke dag van, met een goede kans een lekker maaltje vis te vangen.

Vooraleer we dit echt gaan organiseren, willen we eerst via deze weg aan onze leden vragen of er interesse voor is. Pas wanneer er genoeg belangstelling is, zullen we dit daadwerkelijk in 2019 gaan doen. Dus als U dit echt ziet zitten, is het van belang dat U zich laat horen. Als U extra vragen, suggesties of opmerkingen hiervoor heeft, horen we dat graag. Reacties graag per mail naar: ludipals@gmail.com