Indeling commissies

Commissie Activiteiten: Deze commissie organiseert bijzondere activiteiten zoals de jaarlijkse kampioenenavond, schoonmaken viskeernet, maai en snoeiwerkzaamheden aan onze viswateren.

Commissieleden: Laurence Pijnen, voorzitter ( voorzitter@hetspanjooltje.nl )
                                  Paul Bevers, secretaris ( secretaris@hetspanjooltje.nl )
                                  Govert Huijgens, bestuurslid ( penningmeester@hetspanjooltje.nl )
                                  Ludi Pals, lid

Commissie Zeevissen: Deze commissie houdt zich bezig met zeevis / kanaal wedstrijden. Organiseren wedstrijden ,cursusavonden.
Commissieleden:
                                  Jac. v.d. Bergh, bestuurslid
                                  Johan Huijgens, bestuurslid

Commissie Vliegvissen: Deze commissie houdt zich bezig met het vliegvissen. Organiseren vliegbindavonden, werpinstructies, vliegvisavonden.

Commissieleden: Frank van der Kraats, voorzitter ( vliegvissen@hetspanjooltje.nl )
                                  Paul Graafmans, lid
                                  Pierre Mulders, lid
                                  Ad Aarden, lid

Commissie jeugd: Deze commissie houdt zich bezig met onze jeugd. Organiseren lesavonden, viswedstrijden.

Commissieleden:Afdeling Zout : Ludi Pals, lid
                                                         Jac vd Bergh, bestuurslid
                                                         Jan Huijps, lid
                                                         Wendy Driessens, lid
                               Afdeling Zoet : Richard de Mooy, lid ( jeugd@hetspanjooltje.nl )

Commissie karpervissen: Deze commissie houdt zich bezig met registreren vangstgegevens karper, organiseren wedstrijden en info bijeenkomsten over karpervissen. Per 13 juni opgeheven.

Commissie zoetwaterwedstrijden: Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van wedstrijden op zoet water. Dit jaar weer herstart.
Commissieleden : Richard de Mooij, 06-42296435, bestuurslid,

Ruud Jonkers, tel. 0165 - 556725.  email: rajonkers@ziggo.nl

Hebt u vragen of opmerkingen die met bovenstaande verband houden dan kunt u dit kenbaar maken middels het "contactformulier".